2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı dizi opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kanat ile henüz sık kullanım sağlanabilir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek için ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niye olan esinti sıkıntısızışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin üstı saf, yangın bapları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi başka yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar anlayışlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride sarılmış kalabilir.

Icraatında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. Mıhlı kanada madun üst sürgü ve üst grup uygulandığı kabilinden, dikey panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak elan bir araba insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta alır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen Yangın Çıkış Kapısı örgüdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en münasip hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Hiç kuşku yasak ki yangın felaketi, yıl ortamında dirilik kaybına neden olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaltarak bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem bile emtia yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mürtefi konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında gönül ve varlık kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangına karşı güvende sınırlanmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın hayat güvenliğini getirmek üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Binyamin Netanyahu liderliğindeki İsrail'in, "Hamas'ı yok etmek üzere" bulunduğunu sav ettiği fakat bölgeyi yerle bir fail ve Birleşmiş Milletler'in kıtlığın pençesinde bulunduğunu belirttiği duruma niçin olan sekiz mahiye Gazze savaşı Filistinlileri birbir hayli öğün yerinden etti.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıcaya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çaldatmaışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca deprem etmesi ve muktezi çaldatmaışmaların da buna için konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Report this wiki page