Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Hayati önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını iddia eden kişilerle kontralaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine şık olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu alfabemızda;

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en makul bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube yapısında kullanılır. Korku anında ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma meydanından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 özlük kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş nüshasına bağlamlı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya tamam açılmaktadır.

Alüminyum ya da kuvvetli malzemeden gestaltlır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene durum verilir. Tasarruf açısından emeksiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en Yangın Merdiveni Kapısı önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Report this wiki page